Om

Ledelse og HR som trenger praktisk bistand til fornuftige og smarte forhandlinger i praksis, kan kontakte Bedre Forhandlinger.

Ring gjerne Hege for en hyggelig prat, telefon 948 42 251


Bedre Forhandlinger er en idé som dukket opp etter å ha sett og erfart felles utfordringer  hos flere mennesker i ulike roller: I privat og offentlig sektor,  innland og utland, by og distrikt,  yngre som eldre, ledere, tillitsvalgte, kollegaer, kommersielt, ideelt, i langtidskontrakter og lønnsforhandlinger. 

Bedre Forhandlinger ønsker å dele av egne erfaringer og andres innsikter innen forhandlinger, lært gjennom egen praksis i inn- og utland, modulene forhandlinger og strategiske forhandlinger  (20 studiepoeng) gjennom Heriot-Watt University (tidligere Edinburgh Business School) og som deltager på en ukes workshop ved det tverrfaglige Program on Negotiations-programmet ved Harvard Law School. Som basis har jeg et hovedfag i statsvitenskap.

Bedre Forhandlinger vil tilby et eget materiale spesielt beregnet for HR og ledelse, med tanke på bedre resultater, og ikke minst: relasjoner i din virksomhet.

For spørsmål eller én-til-én rådgivning ta kontakt på e-post: hege@bedreforhandlinger eller telefon: 948 42 251.

 

Bedre Forhandlinger er et ENK som drives på fritiden, med organisasjonsnummer 922741735.

Adresse 1: Bygdøy Allé 35, 0262 Oslo

Adresse 2: Rosenborggaten 13a, 0356 Oslo

Telefon: (+47) 94 84 22 51

E-post: hege@bedreforhandlinger.no

Hjem: https://www.bedreforhandlinger.no

Instagram: https://www.instagram.com/forhandlingshjelp/

 

Organisasjonsnummer: 922741735